Vše o metalových, hard rockových a rock 'n' rollových skupinách

AC/DC - Diskografie

19. července 2009 v 8:42 | Amycus |  AC/DC

Studiová alba

Únor 1975 - High Voltage (Aus.)
Prosinec 1975 - T.N.T. (Aus.)
Září 1976 - High Voltage
Září 1976 - Dirty Deeds Done Dirt Cheap (Aus.)
Listopad 1976 - Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Březen 1977 - Let There Be Rock (Aus.)
Červen 1977 - Let There Be Rock
Květen 1978 - Powerage
Červenec 1979 - Highway to Hell
Červenec 1980 - Back in Black
Listopad 1981 - For Those About to Rock
Srpen 1983 - Flick of the Switch
Říjen 1984 - '74 Jailbreak
Červen 1985 - Flyon the Wall
Květen 1986 - Who Made Who
Leden 1988 - Blow Up Your Video
Září 1990 - The Razors Edge
Září 1995 - Ballbreaker
Listopad 1997 - Volts
Únor 2000 - Stiff Upper Lip
Říjen 2008 - Black Ice


Živá alba

Říjen 1978 - If You Want Blood You've Got It
Říjen 1992 - Live
Říjen 1992 - Live: 2 Cd Collector's Edition
Listopad 1997 - Live from the Atlantic Studios
Listopad 1997 - Let There Be Rock: The Movie



Videografie

1980 - AC/DC . Let There Be Rock
1985 - Fly on the Wall
1986 - Who Made Who
1989 - AC/DC (Aus.)
1991 - Clipped
1991 - Live at Donington
1993 - For Those About to Rock
1996 - No Bull
2001 - Stiff Upper Lip Live
2003 - Live '77 (Japonsko)
2004 - Toronto Rocks
2005 - Family Jewels
2007 - Plug me in
2008 - Black Ice
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jakou skupinu poslocháte ?

Nightwish 20% (23)
Lordi 18.3% (21)
Metallica 14.8% (17)
AC/DC 23.5% (27)
Scorpions 8.7% (10)
The Rolling stones 14.8% (17)

Komentáře

1 Adámek Adámek | E-mail | Web | 19. června 2012 v 15:49 | Reagovat

Pěknej blog

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama