Vše o metalových, hard rockových a rock 'n' rollových skupinách

Megadeth - Diskografie

19. července 2009 v 9:01 | Amycus |  Megadeth

Alba

1985 - Killing Is My Business...And Business Is Good!
1986 - Peace Sell... But Who'sBuying?
1988 - So Far, So Good... So What!
1990 - Rust in Peace
1992 - Countdown to Extinction
1994 - Youthanasia
1997 - Cryptic Writings
1999 - Risk
2001 - The World Needs a Hero
2002 - Rude Awakening (záznam z koncertu)
2004 - The System Has Failed
2007 - United Abominations

Další alba (kolekce)

1995 - Hidden Treasures
1998 - Cryptic Sounds - No Voices in Your Head
2000 - Capitol Punishment: The Megadeth Years
2002 - Still Alive... And Well?
2005 - Greatest Hits: Back to the Start
2007 - Warchest
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký druh metalu posloucháte ?

Trash metal 14.6% (12)
Death metal 8.5% (7)
Black metal 7.3% (6)
Power metal 11% (9)
Doom a gothic metal 8.5% (7)
Alternetive metal 7.3% (6)
Nu metal 12.2% (10)
Hard rock 14.6% (12)
Industrial metal 9.8% (8)
Glam metal 6.1% (5)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama